Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Új űrhajós horror/thriller a láthatáron

2012.05.21. 16:01 Csabi87

Bill Pullman (A szörny, Útvesztőben, A függetlenség napja) főszereplésével szépen lassan neki látnak a Beyond Apollo című filmnek, amely egy űrhajósról szól, akit egy társával a Vénusz felkutatására küldtek, ám de az akció balul sült el, így félbe kellett szakítani azt, és a földi személyzet kénytelen volt egy mentőcsapatot is küldeni a két asztronautát tartalmazó űrkapszula után. Igen ám, csak a mentőszemélyzet legnagyobb meglepetésére csak az egyik űrhajóst találják, a kapitány ugyanis szőrén-szálán eltűnt.

Harry Evans, a megmaradt űrhajós pedig, amint visszatér a Földre alapos kihallgatáson vesz részt, mivel felettesei igazán szeretnék megtudni, hogy mi történt a kapitánnyal, gyilkosság áldozata lett, önkezével vetett végett az életének vagy talán a cica vitte el? A kérdések megválaszolása közben pedig a mi Evansünk kénytelen rájönni, hogy olyan szörnyű dolgok történtek odakint, amelyeket még senki nem tapasztalt.

A film egyébként Barry N. Malzberg díjnyertés regényét veszi alapul, amely ugyanezt a címet viseli.

A rendezést Michael Grodner vezényli, míg Pullman mellett Scott Speedman (Underworld) és Ali Carter (Végső Állomás, Resident Evil) is feltűnik majd.

Beyond-Apollo-poster.jpg

Címkék: poszter adaptáció upcomings beyond apollo

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr134527828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása