Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Piggy - poszter és előzetes

2012.05.04. 18:16 Csabi87

Az angol mozik ma kezdik vetíeni Kieron Hawkes új filmjét a Piggy-t, amely tulajdonképpen egy bosszú film, thriller köntösbe bújtatva. 

A történet egy srácról szól, akinek egy kocsmai verekedés alkalmával megölik a testvérét, néhány helyi menő a tettes. Főhősünk pedig a temetés után megfogadja, hogy bosszút áll bátyja haláláért és itt jön a képbe Piggy. Piggy egy amolyan bosszúálló fazon, akinek a segítségével főhősünk - akit egyébként Joe-nak hívnak - one by one elkapja a rossz fiúkat és hát rendesen meg is abálják őket. Legalábbis az előzetes tanulsága szerint.

Tudjátok mit? Az említett trailer teljesen rendben van (jó, mondjuk tény, hogy a disznóorral felszerelt gonosztevőt egy picit talán nehéz komolyan venni), jól néz ki a produkció és habár nem feltétlen túl eredeti egy jó megvalósítással egy egész korrekt másfél óra is kisülhet belőle.

A főbb szerepekben pedig Paul Anderson (A Lonely Place to Die), Martin Compston (Strippers vs. Werewolves), Josh Herdman (Harry Potter filmek), Neil Maskell (Kill List) és Louise Dylan (Leszbikus vámpírok gyilkosai) látható.

Címkék: angol előzetesek poszter piggy upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr984487230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása