Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The House At The End of The Street - poszter

2012.04.26. 16:58 Csabi87

A The House At The End of The Street című filmről már volt szó a blog hasábjain, sőt mi több már egy előzetest is láthattatok. 

Ezúttal pedig egy poszter érkezett a Jennifer Lawrence (Devil You Know) és Max Thieriot (Vedd a lelkem!) főszereplésével készülő filmhez.

A történet egy édesanyáról és a lányáról szól, akik az anyuka válása után egy új házba költöznek még hozzá egy tökéletes álomotthonba. A dolognak csak egyetlen szépség hibája van, amire persze csak később jönnek rá, hogy a szomszédban pár évvel korábban brutális gyilkosság történt, egy lány megölte a szüleit, majd eltűnt, egyedül a fiú testvére maradt életben, aki a mai napig ott él. A srác és az újonnan beköltözött lány között aztán idővel egy egyre mélyebb kapcsolat alakul ki, aminek semmiképpen nem lehet jó vége.

A produkció szeptemberben érkezik az Államokban.

 

Címkék: poszter upcomings house at the end of the street

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr974472871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása