Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szerkesztőket keresünk!

2012.04.26. 18:55 Csabi87

Az utóbbi időben a Tales from the Blog csapata új szerkesztőkkel bővült, ám a szomorú hír, hogy Frog sajnos egyéb elfoglaltságok miatt nem tudta tovább vállalni ezt a feladatot, a megüresedett helyet pedig szeretnénk betölteni.

Elsősorban filmajánlók írására várunk jelentkezőket (leginkább olyanokat, akik elsősorban ázsiai produkciókról és a '30-as '80-as évek közti horrorokról írnának, de mondjuk ez nem feltétel, maximum előny), viszont sorozatajánlókkal is lehet jelentkezni, de a horror témájú könyvajánló rovatot is szeretnénk komolyabban beindítani, illetve bármilyen horrorral kapcsolatos írást várunk.
Ezek egyébként lehetnek vendégposztok is, ami csak egy-két alkalmat jelent, de ha valaki komolyabban is szeretne a blogon feltűnni, akkor természetesen arra is van lehetőség.

A jelentkezéseket (vagy ha esetleg kérdés, kérés van) a talesfromtheblog@gmail.com-ra várjuk, a kérés pedig az lenne, hogy azért pár sort írjatok magatokról és valami bemutatkozó írásnak is örülnénk, de igazából nem túl követelmény dús feladatról van szó.

A félreértések elkerülése véget pedig azt is jeleznénk, hogy nem fizető állásról van szó. A blog a mostani szerkesztőknek is csak egy hobbi, mivel nagyon szeretik ezt a műfajt ;)

Címkék: közlemény közlések

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr444466438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cyril 2012.04.26. 21:11:34

Csabi ment mail kettö darab :)

süti beállítások módosítása