Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Horror hírek - 2012. 04. 24.

2012.04.24. 16:47 Csabi87
  • Hell Hunters címen új horror sorozat van a láthatáron Bill Moseley (A sötétség serege, Halloween, Az 1000 halott háza 2., Dead Air) és Michael Berryman (Necrosis, Az 1000 halott háza 2., Sziklák szeme)  főszereplésével. A történet két főszereplője egy képregény hatására úgy dönt, hogy kvázi beállnak polgárőrnek és megpróbálnak rendet teremteni. A sorozat valamelyik kábelcsatornára érkezik majd, a rendezést pedig a Rogue River direktora, Jourdan McClure vezényelheti. 
     
  • Egy másik sorozatról pedig már korábban is volt szó, ez a Bryan Fuller féle Hannibal projekt, amiből már biztos, hogy 13 részt berendelt az NBC, így látatlanban is. Fuller pedig elég bizakodó, ugyanis nyilatkozott egy olyat, hogy ha minden a tervek szerint alakul, akkor 7 évados sorozatot szeretne. Kíváncsian várjuk.
     
  • Folytatást kap a 2009-es ThanksKilling című film, amelyben egy megvadult pulyka gyilkolászta a védtelen és szerencsétlen emberkéket. A filmhez még nem volt szerencsém, de egy horrorvígjátékról van szó, amely meglehetősen B ízű, ennek ellenére a horrorrajongói keménymagnak tetszett a film. A folytatást jelenleg is forgatják, a bemutatóra pedig november elsején kerül sor, a rendezést pedig ezúttal is Jordan Downey vezényli.
     
  • Trilógiává bővül A helyőrség című film (Outpost), habár még a második részt sem igazán adták ki (de már egy jó ideje kész). A rendezést ezúttal az első részt jegyző és producer szerepben tetszelgő Kieran Parker vezényli, a forgatókönyvet Rae Brunton írja, míg a szereplők közül eddig Bryan Larkin (Skeleton Lake) neve biztos. A történet pedig majd azt meséli nekünk el, hogy hogyan is "születettek" meg a különleges náci zombik. Az epizód egyébként az Outpost: Rise of the Spetsnaz címet viseli.
Címkék: hírek hannibal outpost 3 thankskilling hell hunters

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr14469448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása