Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Area 407 - előzetes

2012.04.19. 14:00 Csabi87

Erről a filmről korábban már volt szó a blogon, bár akkor még Tape 407 címen futott, na de a lényeg nem változott, mindösszesen annyi történt, hogy Írországban és az Egyesült Királyságban májusban kezdik el a vetítéseket és ott Area 407 címen fut majd.

Az amerikai premieren már túl vagyunk és ha lehet hinni a közvéleménynek, akkor egy meg lehetősen közepes alkotásról van szó, ami ennek ellenére azért nem tűnik rossznak. Sőt annak ellenére sem, hogy egy kézi kamerás, áldoku stílusban készült darabról van szó.

A történet a New York és Los Angeles közti repülő járaton zajlik, ahol is egy kislány igyekszik mindent felvenni, így azt is lencsevégre kapja, amikor a gép meghibásodik, majd lezuhan. Néhány szerencsés azonban túléli a dolgot és csak hamar rájönnek, hogy egy kormány területre pottyantak. Igen ám, csak, hogy egy meglehetősen titkos részről van szó, ahol a kormány szorgos emberei valamiféle gyilkológép szörnyeket "tenyésztenek", akik az éjszaka közepén elkezdik levadászni a túlélőket.

Ötletesnek mindenképpen ötletes, ami engem picit bánt, hogy PG-13-as besorolást kapott, tehát lehet csínján bánnak a szörnyekkel, meg a durvább jelenetekkel is. Mindenesetre az szigetországbeli bemutató kapcsán egy újabb előzetes is napvilágot látott, ezt a tovább után találjátok.

 

 

Címkék: amerikai előzetesek áldoku footage upcomings tape 407

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr144459397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása