Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A Hammer Films új produkciója

2012.04.18. 14:46 Csabi87

A Hammer Films A fekete ruhás nő után egy újabb horrorral szeretné meglepni a rajongókat, még hozzá a The Quiet Ones cíművel, amely egy professzorról szól majd, aki tanulói segítségével tulajdonképpen "elkészít" egy szellemet az emberek negatív energiáiból. 

Maga a történet állítólag igaz eseményeken alapszik, még hozzá egy a '70-es években lezajlott kanadai történéseken.

Ami már biztos, hogy a rendezést John Pogue vezényli, akinek a Koponyák trilógiát, illetve a Karantén 2. részét köszönhetjük. 
A forgatókönyvet Tom de Ville, akinek ez lesz az első komolyabb filmje, bár tudni kell, hogy 2000-ben dolgozott már íróként az Urban Gothic című horrorsorozaton. 

A szereplőkközül egyelőre egy név tűnik biztosnak, még hozzá Jared Harrisé, aki a professzort fogja alakítani. Harris neve és arca egyébként a Mad Men című sorozatból, A rejtélyből, de a 2010-es Carpenter-féle The Wardból, A kaptár 2. részéből, de akár a Született gyilkosokból is ismerős lehet.

Simon Oakes a Hammer Films elnöke egyébként elmondta, hogy számukra igen csak fontos, hogy ezt a filmet is sikeresen leforgassák az Egyesült Királyságban, hiszen ezzel is reklámoznák és élénkítenék az ottani filmgyártást, amiben a Hammer Films egyébként is egy igazi brandnek számít.

A forgatások június közepén kezdődnek.

Címkék: hírek the quiet ones

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr274458513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása