Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The Walking Dead: A karakterek - Lori Grimes

2012.04.10. 18:34 Csabi87

Sajnos a The Walking Dead 3. évadjára még várnunk kell egy darabig, viszont addig is egy új rovat indul a blogon, amelyben a sorozat karaktereit vesszük szépen górcső alá. 

A sort, a The Walking Dead egyik legtöbbet szapult és talán legidiótább karaktere Lori Grimes nyitja, akinek a viselkedése és a jelenléte többek számára is bicskanyitogató és talán a legtöbben belőle csinálnának minden kérdés nélkül zombit, hogy így oldják meg az általa generált problémákat.

A folytatás a tovább után következik, képekkel és videókkal színezve, viszont spoileresen, tehát, aki nem jutott még el a második évad végére az félve kattintson.

 

 

Lori, akinek a neve leginkább egy papagájéra hasonlít és mondjuk az agy kapacitása is, ugye Rick felesége, Shane szeretője, Carl édesanyja, a sorozat ribanca. Talán így lehetne összefoglalni. 

A történet szerint Rickkel fiatalon házasodtak össze és talán ez az oka annak, hogy mivel Ricket halottnak hiszi új pasit talál magának Shane személyében, majd mikor Rick meg lesz, nem is lehetünk biztosak abban, hogy Lori boldog. Hát na, neki kimaradt a bulizós, félrekúrós élet, ezért pedig nem hibáztathatjuk.

Maga a karakter egyébként rendkívül jól van felépítve, hiszen, ahogy egymás után következnek a részek a néző egyre jobban megutálja őt, hiszen az első évados kapós özvegy szerepét a másodikban felváltja a kapós, de mégse özvegy, aki a kölkére se tud figyelni, de nélküle sehova se menne karakterré.

Nem tudom emlékszünk-e az első évadra, amikor Lori szemével gyakran kereste drága kis fiát, többször rászólt, hogy el ne menj, Te hülye gyerek, nos a második évadra Lori úgy ítéli meg, hogy Carl hozzászokott a zombikhoz, vagy a zombik Carlhoz, ezért tulajdonképpen le se szarja merre van, valószínűleg a házban. 

Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy Lori várandós, Rick vagy Shane, de inkább Shane gyerekével, akiért mondjuk most már Shane nem igen fog kapkodni és harcolni.

A karakter rendkívüli mennyiségű baromságot követett már el a sorozat kezdete óta, de talán a legemlékezetesebb esete ez volt:

Angolosoknak egyébként érdemes végig olvasni a videó alatti írásokat, bizony nem túl nagy a Lori rajongó tábor és ezzel kapcsolatban csak megerősítést kapunk ha végig olvassuk a sorozattal foglalkozó külföldi siteokat. 

Igazából abban szinte biztosak lehetünk, hogy ő az egyik karakter, aki egy jó darabig maradni fog (persze ne legyen igazam), hiszen jön a baba, a főhős asszonykája, már van egy gyereke és kellenek a hülyék is. 

Pár szót Sarah Wayne Calliesről is szólnék, aki 1977-ben született és elsőként a Különleges ügyosztály című sorozat egyik epizódjában tűnt fel. Ezt követte aztán a Tarzan című szintén 2003-as sorozat, ahol már nem csak epizód szereplőként láthattuk. Itthon aztán a Szökés című sorozat szintén csak idegesítő doktornénijeként lett talán a legismertebb, majd következett a The Walking Dead, amelyért egyébként tavaly Saturn díjra is jelölték, mint a legjobb horror/thriller/sci-fi sorozatos színésznőt, a díjat viszont A rejtélyes Anna Torv nyerte megérdemelten.

Horror/thriller szinten a 2007-es Suttogás című filmben, illetve a tavalyi Arcmásban is láthattuk. 

Végül pedig egy 2 perces angol nyelvű videó, amelyben Callies beszél a karakterének első évados dolgairól:

Címkék: sorozat zombi the walking dead

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr374361846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása