Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Támad a SyFy cápa - Jersey Shore Shark Attack

2012.04.04. 16:17 Csabi87

Ismét egy "minőségi" cápás film van készülőben, ezúttal a SyFy háza táján, ami már okot adhat a bizakodásra a zs horrorok kedvelőinek.

A csatorna úgy döntött, hogy a jól bevált cápás történethez nyúl - mintha még nem lenne elég ilyen produkció a piacon -, a gonosz cápa pedig ezúttal a Jersey-i tengerpartot támadja meg, meg zavarva ezzel az ott vidámkodó fiatalok nyaralását. Afelől pedig kétségeink se legyenek, hogy minden szokásos sablon megoldást láthatunk majd.

A filmet egyébként John Shepphird (Chupacabra - Potyautas a halál) rendezi, (tulajdonképpen rendezte, mivel már az utómunkák zajlanak). Míg a főbb szerepekben Jeremy Luc, Melissa Molinaro, Alex Mauriello (Forget Me Not), William Atherton (Headspace, Járvány, Die Hard), Paul Sorvino (Repo! - A genetikus opera) és Jack Scalia lesz látható.

Az első kép pedig így néz ki, hát jaj de igényes:

Címkék: kép upcomings jersey shore shark attack

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr74362233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása