Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Apartment 143 angol nyelvű előzetes

2012.03.31. 14:25 Csabi87

Nagyjából egy hete már volt fent a blogon egy poszter és egy spanyol nyelvű, de angol feliratos előzetes az Apartment 143 (eredetileg Emergo) címen futó spanyol áldokumentarista szellemes horrorhoz. 

A történet a 143-as lakásban élő családról szól, egy apáról és a gyerekeiről, akiknek az édesanyjuk sajnos elhunyt, viszont elképzelhető, hogy már az életben sem volt az a nyugodt természet legalábbis erre enged következtetni, hogy szellemként visszatér és a nagyobbik baj az, hogy nem is túl szórakoztató, amit csinál.

A családfő ezért úgy dönt kihív egy ilyen ügyekre specializálódott csapatot, akik bekamerázzák a lakást, beköltöznek és a paranormális jelenlét után kezdenek kutatni, ami csak hamar meg is nyilvánul.

Már a múltkor is picit szapultam a filmet, bár akkor is kiemeltem, hogy a Paranormal Activitynél 800-szor tűnik izgalmasabbnak és így másodszor is megnézve az előzetest (mert igazából az amerikai szinkronon túl érdemleges változást nem igen találunk), ez egész jónak tűnik.

Címkék: spanyol előzetesek áldoku poszter footage upcomings apartment 143

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr654351685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása