Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Cockneys vs Zombies képek

2012.02.28. 14:41 Csabi87

Egy újabb angol horrorvígjátékból a Cockneys vs Zombies-ból érkezett pár kép, amely a kategórián belül a zombis műfajt erősíti vagy gyengíti. Bár ezt valószínűleg az atomfizikus olvasók már leszűrték.

A film egész konkrétan tavalyi, de a nagy közönség majd csak idén lehet szem és fültanúja Matthias Hoene második produkciójának, az első egyébként szintén egy horror volt, a Beyond the Rave című, 2008-as darab.

A mostani történet néhány bankrablóról szól majd, akik zombikkal kerülnek összetűzésbe és mindez Londonban történik, egyébként a cockney, mint szó is erre utal, ugyanis a londoni lakosokat szokás így nevezni.

Néhány nevet a szereplők közül is megemlítenék: a főbb szerepekben Michelle Ryan (Cukrosnéni), Georgia King (Tormented) és Alan Ford (Blöff, Az ördögűző: A kezdet) lesz látható.
A forgatókönyvet pedig James Moran és Lucas Roche jegyzi.

A filmből tehát érkezett pár kép, sajnos zombiknak egyelőre nyoma sincs, jó ez túlzás, a kezük látszik a további utáni első képen.

 

 


 

Címkék: képek angol zombi upcomings cockneys vs zombies

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr344217018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása