Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The Moth Diaries előzetes

2012.02.25. 12:26 Csabi87

A The Moth Diaries Mary Harron rendezőnéni legújabb filmje, a hölgy neve pedig onnan lehet ismerős, hogy 2000-ben az Amerikai pszichot is ő dirigálta, na és mostani produkcióját naná, hogy ezzel akarják eladni, viszont megjegyezném, hogy a The Moth Diaries nem tűnik túl acélosnak.

A történet egy fiatal lányról szól, akit az apja öngyilkossága kísért és nem igazán tud szabadulni ettől a gondolattól, mindeközben pedig egy igazán menő bentlakásos lányiskolában tanul/él. Úgy dönt érzéseit papírra veti és naplót kezd írni, amelyben fontos szerepet kap a szeretett szobatársa is. Viszont kettőjük kapcsolata igen csak megváltozik, amikor egy új diák tűnik fel a kollégiumban.

A történet Rachel Klein regényét veszi alapul, ami ha jól tudom valami vámpíros sztori.

Előzetes alapján ítélkezni nyilván nem túl szerencsés, de egyelőre elég unalmasnak tűnik a koncepció.

A filmet egyébként tavaly néhány fesztiválon már bemutatták, áprilisban viszont az amerikai közönség nagyobbik része is megcsodálhatja Harron asszonyság újdonságát.

A főbb szerepekben egyébként Scott Speedman (Underworld, Underworld: Evolúció, Hivatlanok), Sarah Bolger (A Spiderwick krónikák), Lily Cole és Sarah Gadon (Álmok otthona) lesz látható.

Címkék: előzetesek poszter upcomings the moth diaries

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr284200867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása