Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A szörny 2. (2007) - Lake Placid 2

2012.02.25. 19:04 Csabi87

A szörny első részéről már volt szó, 1999-ben forgatták. Sok időnek kellett tehát eltelnie, hogy újra elővegyék a krokodilokat. Viszont ahelyett, hogy leporolták volna őket, porosan hagyták és a folytatás összességében gagyibb lett, mint az első rész. Viszont a készítők mellett szól, hogy a vicces CGI krokodil, aki láthatólag minden logika nélkül gyilkolászik, mindig is jó móka.
 
A történet igen egyszerű, van egy álmos kis városkánk, ahol adott egy víz felület is. Főhősünk a helyi seriff, aki valószínűleg egy helyi pöcs is, legalábbis a film folyamán egész jól hozza ezt a szerepet is. A hülye gyereke éppen nála nyaral de egyébként más érdekes nincs, ám de a folyón valami félelmetességes dolog történik. Egy ember egy csónakról vízbe pottyan, onnan meg a krokodil gyomrába. 
 
Hősünkhöz még csatlakozik pár hős, meg balfácán és gyorsan fel is mérik, hogy itt aztán már nem babra megy a játék. El is mennek egy a tó parton élő öreg nénihez, aki bolond, viszont a helyiek azt állítják róla, hogy néha napján mutáns krokodilokat etet. Szóbeszéd, mondja fürtös kis seriffünk, de csak hamar kiderül, hogy téved és kezdődhet is a krokodil vadászat.
 
A tovább után pedig folytatom.
 
CGI krokodil és CGI vér, nagyon nagyon ganyin. A szereplő gárdára egyébként ugyan ez vonatkozik, illetve a tipikus dolgok is megtörténnek. Főhős, főhősnő a végére összejönnek, a srác is rátalál a szerelemre, bár olyan balfasz, hogy ez csoda, illetve megjelenik a helyi suttyó paraszt karaktere is, illetve a nagy menő milliomos is. Juhéj.
 
A filmben mondanivalót ne keressünk, ha csak azt nem, hogy a krokodil tojásokat sose bántsuk, mert meg leszünk eszve.
 
A rendezést egyébként David Flores-ra bízták, neki már volt tapasztalata ilyen téren, mivel ő rendezte a Boa vs. Python-t is, meg pár hasonszőrű TV filmet.
 
A seriff szerepében John Schneidert láthatjuk, aki a Smallville-ből lehet ismerős, bár millió egy filmben feltűnt már. Bájos filmbeli szerelmét Sarah Lafleur formálta meg, ő kisebb sorozat szerepekben volt látható főként.
 
A végén meg legyen egy pontozás is a rend kedvéért: 5/10, mert habár tényleg gagyi, a szereplők is irritálóak nagy részt, néha pont egy ilyen film kell az embernek és amikor ezt néztem, akkor pont ilyen idegállapotban voltam.
 
Címkék: 2007 szörny krokodil amerikai film cgi 5/10 ajánlók

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr63496932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása