Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Alexandra Aja Joe Hill könyvet adaptál

2012.01.30. 14:39 Csabi87

Alexandra Aja következő filmje adaptáció lesz, Joe Hill Szarvak című könyvét filmesíti meg.

Az íróról egy dolgot érdemes tudni, hogy eredetileg Joseph Hillstrom King néven született, az édesapja pedig egy bizonyos Stephen King. Honnan is ismerős a név? Ja igen, ő az az író. (Azt csak zárójelben jegyezném meg, hogy, akinek a könyveit általában nem jól filmesítik meg, nyilván kivétel akad.)

A középső King gyermek első regénye 2007-ben jelent meg A szívalakú dobozról van szó, egyébként remek könyv, volt szerencsém olvasni. Aztán 2010-ben érkezett a Szarvak című, szóban forgó darab. A könyv magyarul is megjelenik majd, amennyire tudom idén, az Európa kiadó gondozásában, Uram Tamás fordításában és már előrendelhető.

A történet Ignatius Perrishről szól, aki egy részeg éjszaka után arra ébred, hogy marhára fáj a feje, a tükörbe nézve pedig felfedezi a homlokán éktelenkedő újdonsült szarvait.

Hősünk először azt hiszi hallucinál, hiszen az elmúlt éve meglehetősen gyászos és szar volt, szerelmét megölték és megerőszakolták, így Ig meglehetősen magába zuhant, ám a szarvakról kiderül, hogy csak valódiak. A szarvaknak köszönhetően pedig Ignatius új képességekre tesz szert, olyan képességekre amelyek segítségével végre szerelme gyilkosának nyomába eredhet. Jöhet a bosszú.

A forgatókönyvet Scott Bunin jegyzi majd, míg a forgatás ha minden jól megy idén nyáron kezdődik.

Címkék: hírek adaptáció upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr183976534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása