Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Supernatural (Odaát) 7. évad 11. rész

2012.01.08. 18:06 Csabi87

Végre visszatért az egyik kedvenc sorozatom a képernyőre, bár tény, hogy ezúttal szerencsére nem kellett rá túl sokat várni. Picit felemás érzéseim vannak a visszatérést illetően, bár abban azért megegyezhetünk, hogy nem volt bődületesen rossz rész, de azért van egy kis hiányérzetem. Az ijesztő kép és a tovább után folytatom spoileresebben.

 

 

 

 

Bobby meghalt - legalábbis elhangzott egy ilyen mondat, viszont képi bizonyíték nem igazán volt, gondolok itt arra, hogy temetés, fakereszt, vagy akármi, csak szomorkodó arcok és szótlanság, bár ennél többet lehet kár is lett volna rászánni, hiszen az előző rész lényegében egy búcsú epizódként is felfogható a karakter számára. Mondjuk szerintem fogunk még találkozni Bobbyval, hiszen tudjuk, hogy működik a sorozat és nem is bánnám, hiszen annak ellenére, hogy valahol jó, hogy a készítők meglépték ezt, azért egy picit hiányzik a jó öreg morgós, baseball sapkás figura, hiszen már a sorozat kezdetet óta a fiúkkal volt.

Ez tehát így rendben is volt, a számok rejtélyét is folytatták és nagy örömömre Frank karaktere is visszatért, ami színessé tette a részt és feldobta. Szomorú is voltam, hogy féltávnál átment a rész MOTW-be, mert habár nem voltak olyan szörnyen rosszak mostani szörnyeink sem, de ez a "segítünk, ha baj van", már picit szerintem lerágott csont.

Nem is beszélve az idegesítő csajról, akit büdös ponttyal kellett volna szájba vágni jelenetenként. Mondjuk szerencsére egy-két vicces momentum kapcsolódott hozzá, de ettől függetlenül még a hátam borsódzott tőle.

Poénokból sem volt hiány szerencsére, pedig az elején picit féltem, hogy egy morózus hangulatú részt kapunk, ahol híján leszünk a mókának, de szerencsére nem így történt, sőt kaptunk néhány igazán jó szöveget.

- Frank. I'm not a Leviathan.
- Oh, sure. You're not a Leviathan. Dick Roman's not a Leviathan. Gwyneth Paltrow is not a Leviathan.
- Yeah?
- Trust me. 

Szóval túl sokat nem panaszkodhatunk, viszont lehetett volna ez egy picit jobb is, kevesebb MOTW-kel, gondolom húzták egy picit a Leviatánokkal kapcsolatos dolgokat, amivel mindösszesen annyi bajom van, hogy a szinopszis alapján a következő részben sem foglalkoznak a témával, ugyanis egy időutazós részt ígértek be nekünk. De a rész promója már kint volt korábban, itt ni.

Végül pedig ne feledkezzünk meg a hirtelen eltűnő sörről sem, mivel azzal kapcsolatban még lehetnek turpisságok, esetleg kiegészülve azzal, hogy Dean 36 órát aludt (időkiesés pölö), ezeknek talán még később lesz jelentőségük. 

Címkék: sorozat supernatural

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr923528335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása