Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The Devil's Carnival - Bousman (egyik) új filmje

2011.12.26. 14:20 Csabi87

Darren Lynn Bousman idén a 11-11-11 című filmjével osztotta meg a közönséget - ami nekem speciel tetszett - most pedig egy újabb film van a láthatáron, a The Devil's Carnival.

Persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy Bousmannek jövőre is készül egy filmje a The Barrens című horror, illetve előkészületi fázisban is van egy másik produkció, a Ninety, ami egy akció-thriller lesz.

A The Devil's Carnivalról egyelőre nem sok infó látott napvilágot, viszont annyi biztosnak látszik, hogy Bousman picit visszatér ahhoz a műfajhoz, amit a Repo! - A genetikus opera című musicales horror-vígjátékban láthattunk tőle. 

A filmhez kapcsolódó hivatalos weboldalt tegnap dobták fel a netre, illetve érkezett egy teaser klip is, amiben az egyik karaktert mutatják be nekünk, a filmbeli cirkusz egyik munkatársát, akit Emilie Autumn játszik.

11 percig nézhetjük, hogy Autumn kisasszony csinál ezt azt és annyi bizonyos, hogy a körmünket nem fogjuk lerágni izgalmunkban, de majd meglátjuk, hogy mi kerekedik ki ebből a történetből.

A tovább után egy poszter is lapul.

 

 

Címkék: videó musical poszter upcomings the devils carnival

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr783496735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása