Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Boldog Karácsonyt!

2011.12.24. 15:57 Csabi87

Ez az év is a végéhez közeledik, mi sem jelzi ezt jobban, mint, hogy már megint Karácsony. Remélem az ajándékok már meg vannak (én tegnap tettem pontot az ügy végére) és gyönyörűséges papírok csomagolva várják, hogy a fa alá kerüljenek. Apropó... a fa ugye már harcra kész? Sütik? Töltött káposzta? Vagy hal? Vagy kinek mi? Sör? Jó mondjuk ez utóbbi nem feltétlen, de a pálinka dukál, mer' az fűt.

Arra gondoltam, hogy valamelyest stílusos leszek és egy karácsonyi rövidfilmmel kívánok Boldogot mindenkinek. 

A film a Silent Night címet viseli, stáb listával együtt 3 perc - a nélkül éppen hogy több 2-nél - és angol tudás nélkül is élvezhető. Nem egy nagy durranás, de az alkalomnak megfelel és még egy picit hátborzongató is (az edzettebbek számára nem biztos, de mégis csak mindjárt jön a Jézuska).

Ma este még lesz egy ajánló, ami viszont nem karácsonyi film lesz, és mindenki csak holnap olvashatja el, mert az alant lévő rövidfilm után tessék karácsonyozni. 

Tehát akkor boldogot, békéset, szereteteset mindenkinek :)

Címkék: közlemény közlések 2011 rövidfilm ajánlók

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr373492281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása