Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az óriás favágó visszatér

2011.12.22. 17:32 Csabi87

Gary Jones (Krokodil 2., Boogeyman 3., Óriáspókok) rendező bácsi és kis csapata úgy döntött, hogy előveszik Paul Bunyan legendáját és készítenek egy igazán igényes és jó pofa filmet. Nos az előzetes alapján ebből csak a készítés jött össze, mert se igényesnek, se jó pofának nem néz ki ez a produkció.

Bunyan egyébként a legenda szerint egy óriás favágó, akiről a történetben kiderül, hogy sokallta veszélyesebb és ördögibb annál, mint azt az őt körül lengő történetek állítják, gonoszsága pedig abban merül ki, hogy gyilkol.

Lehetne ez egyébként jó is, de elnézve a 2 perces Bunyan sűrítményt nem úgy néz ki a dolog, bár kétségtelen, hogy az óriás fejsze menő, nem túl randa csajok is vannak, sőt még a kötelező néger karakter is tiszteletét teszi.

A filmhez egyébként egy zseniális poszter is van, mint láthatjátok. Hát ez szintén az igényességet igyekszik tükrözni. A maga módján. 

A szereplők között egyébként Joe Estevez (San Franpsycho, Soultaker), Dan Haggerty (Terror Night), Thomas Downey (Drakula átka), Amber Connor és Jill Evyn lesz látható.

Az előzetes a tovább mögött.

 

 

Címkék: amerikai előzetesek poszter slasher upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr303485762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása