Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Vérfarkasos hülyülés az angoloktól

2011.12.10. 16:44 Csabi87

Ismét egy horrorkomédia, viszont ezúttal az angoloktól, egész konkrétan Andy De Emmony rendezőtől. Vérfarkasok és szexéhes fiatalok... mi jut erről eszünkbe? Talán egy véresre komponált Amerikai Pite, mert hogy valahogy úgy néz ki első ránézésre a Love Bite.

A történet középpontjában pár srác áll, akik egyébként a helyi pitegyárban dolgoznak, szabadidejükben pedig egy éjszakás kalandokra vadásznak. Viszont nem úgy Jaime, aki egy picit fura fiú, viszont egy nap gyönyörű amerikai turista lány érkezik a városkába, Jaime szerelmes lesz és a szüzességét is szeretné elveszíteni. A dolog pikantériája azonban az, hogy a leányzó megérkezése után fura dolgok történnek a városban, emberek tűnnek el és az a pletyka is szárnyra kap, hogy egy vérfarkas garázdálkodik szerte széjjel. Ja és ráadásul szűz vérre szomjazik. A többit pedig azt hiszem kitalálhatjuk.

Az előzetes alapján inkább tűnik egyelőre vígjátéknak, mint horrornak, de ettől függetlenül jól néz ki és szerintem nem is feltétlenül az a tipikus angol humor jellemző a filmre.

 

Címkék: angol vígjáték előzetesek vérfarkas upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr173453057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása