Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A legsötétebb óra előzetes

2011.11.20. 16:19 Csabi87

Végre egy film, amit nálunk se hónapokkal később mutatnak be, legalábbis az előzetes tervek szerint a hazai mozikban december 22-én mutatják be a Moszkvában játszódó amerikai produkciót. 

A film nem kifejezetten horror... sőt inkább tűnik egy mindent a szemnek akció orgiának, de egy kis thrilleres fűszerezéssel és mégis csak földönkívüliek vannak a középpontban, szóval meg van a maga helye a blog hasábjain ennek a filmnek is.

A történetet egyébként lényegében körül is írtam, az előzetesben meg még jobban kibontják. Szeretem az ilyen filmeket, várom is, és szerintem egészen jó lesz, persze ilyenkor van a legnagyobb pofára esés.

A produkciót Chris Gorak rendezi, akinek ez a második nagyfilmje, de korábban már olyan filmeken is dolgozott, mint a Harcosok klubja, vagy a Különvélemény. A forgatókönyvet Jon Spaihts (Prometheus) jegyzi, aki Leslie Bohem, M. T. Ahern és a saját ötlete alapján írta meg a szkriptet.

A főbb szerepekben pedig Emile Hirsch (Szüzet szüntess!), Rachael Taylor (Árnykép, Valami van odalent), Olivia Thirlby (A United 93-as) és Joel Kinnaman (The Killing sorozat) lesz látható.

Címkék: akció thriller előzetesek 3d upcomings földönkívülis

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr983397829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása