Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The Levenger Tapes poszter és előzetes

2011.10.29. 16:53 Csabi87

A The Levenger Tapes című film, mint azt már a címből is ki lehet találni egy footage megoldást választó horror-thriller, bár hozzá kell tennünk azt is, hogy mindezt egy picit sajátságosan teszi. 

A történet elején ugyanis rendőrkék és nyomozókák nézegetik a videót, amit így mi is látunk. A videót 3 főiskolás készítette, aminek eleinte a célja mindössze annyi volt, hogy filmre vegyék az utazásukat, ám de aztán egy véres gyerek pólóra bukkannak, majd pedig el is tűnnek, az egyetlen nyom pedig a szóban forgó kazetta. Főnyomozónk tehát igencsak igyekszik minél előbb rájönni a kazettán látottakból, hogy hol is lehetnek a srácok, mivel a nyomozó feltett szándéka, hogy élve találja meg őket.

A rendezést és a forgatókönyvet Mark Edwin Robinson jegyzi, akitől még a Breaking Down című misztikus horror-thrillert láthattuk 2004-ből.

A szereplők között pedig Johanna Braddy (Átok 3., Paranormal Activity 3., The Collection), Lili Mirojnick (Cloverfield), Morgan Krantz és Chris Mulkey (Cloverfield, Rambo) lesz látható.

Az előzetes a tovább után lapul.

 

 

Címkék: amerikai thriller előzetesek poszter upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr593337994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása