Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Horror hírek 2011. 10. 25.

2011.10.25. 17:29 Csabi87

Az elmúlt pár napban nagy adag hír kimaradás alapos gyanúja forgott fenn, ennek egy részét most igyekszem pótolni, főként ebbe a posztba sűrítve, már csak azért is, hogy ne kelljen agyatlanul elhasználni az egér görgőjét és értelmét se látom annak, hogy a mai napon tízen akárhány poszt szülessen. Ennek fényében tehát ezúttal képek, hírek és egy-két poszter kap itt helyet, a kimaradt előzetesek viszont azért kapnak egy külön posztot.

  • Elképzelhető, hogy vetélytársat kap a The Walking Dead, legalábbis abban a tekintetben, hogy Steve Niles (A sötétség 30 napja, 30 nap éjszaka: Sötét napok) egyik képregényét a Remains című 2004-ben megjelent darabot filmesíti (sorozatosítja) meg a Chiller. A történet egy blackjack-es osztóról és egy táncosról szól, akik a gyanú szerinte egyedül maradnak egy rakat zombival. A forgatás zajlik, 2012-ben meg elvileg már láthatjuk is mit hoztak össze. A poszter szerintem menő.
     
  • Iszonyatosan nagyot szólt a Paranormal nyitóhétvégéje, 54 millió dollár pénz amerikaországban 80 millió dollár pénz világszerte, ezzel szemben 5 millióból készült a film. Sejthettük, hogy ez lesz. Én még nem láttam.
     
  • A Hong Kong Ghost Stories-hoz már volt egy előzetes viszont ha jól néztem poszter még nem. No most ez is van, itt, előzetessel együtt, de ez lényegében ugyanaz, mint a múltkori.
     
  • Készül ugye Stephen King Végítéletének feldolgozása, amiből mondjuk volt már egy, de most majd lesz még egy. A Deadline infó szerint pedig könnyen elképzelhető, hogy Ben Affleck ülhet a rendezői székbe.
     
  • Zseniális amerikai barátaink ismét feldolgoznak ezúttal a 2010-es La casa muda című uruguay-i horror-thrillert, Silent House címen. A film 2012 márciusában érkezik Laura Lau és Chris Kentis rendezésében... megint kapunk egy Karantén féle koppintást?
     
  • Elkezdődött a Last Passanger című film forgatása, amit Omid Nooshin írt és most rendez, a főszerepekben pedig Dougray Scott és Kara Tointon lesz látható. Az első képek is megérkeztek ide-é.
Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr353328912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása