Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

23:59 - előzetes Szingapúrból

2011.09.20. 12:26 Csabi87

A hétvégén úgyis Forma-1-es futamot rendeznek Szingapúrban, úgy hogy abszolút stílszerű ez a mostani előzetes, ugyanis a 23:59 egy szingapúri horror-thriller. De inkább thriller.

A rendezői székben Gilbert Chan csücsült és ő hozta tető alá a filmet, amit Szingapúrban majd októberben kezdenek el vetíteni.

Történetünk főszereplői katonák, akik egy szigeten katonáskodnak, viszont egy rejtélyes sziget ám az övék, ugyanis volt egyszer valamikor ott egy őrült asszonyság, aki aztán pontban 23:59-kor halt meg, és katonáink, akik többnyire tök egyformák, úgy vélik, a nő őket is elragadja ebben az időpontban. És közben tényleg.

Még több infoért lehet csekkolni a film FB oldalát: http://www.facebook.com/2359themovie?sk=wall ami egyébként ángélusul van többnyire.

Illetve itt az előzetes is, angolosan feliratozva:

Címkék: szellem előzetesek szingapúri

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr953240565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása