Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Jön a Fear Clinic film

2014.10.23. 21:02 Csabi87

Ha jól saccolom itthon nem igazán kapott nagyobb hírverést a Fear Clinic című horrorsorozat, pedig már csak a szereplők miatt is érdekes volt a széria.

Olyan nevek kaptak benne lehetőséget, mint Robert Englund, Kane Hodder vagy Danielle Harris. A rendezést pedig Robert Hall dirigálta, akinek a Laid to Rest-filmeket köszönhetjük - annak pedig mindkét része egy egész pofás slasher, itt és itt írtunk róluk. 

A sorozat 6 részt élt meg, viszont úgy tűnik, hogy jövőre egy filmben újra visszatérhet. Igaz a szereplők közül csak a gonosz dokit alakító Robert Englund tér vissza a fedélzetre, no meg Robert Hall is maradt rendezői fronton. Esetleg még érdekesség lehet Fiona Dourif neve, ő ugyanis Chucky eredeti hangjának, Brad Dourifnak a lánya.

Egyelőre egy poszterrel tudunk szolgálni, de talán érdemes a szemünket a produkción tartani.

Fear-Clinic-Poszter.jpg

Címkék: poszter fear clinic

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr76827399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása