Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A dagadt sofőr - Stephen King novella feldolgozás, a Lifetime jóvoltából

2014.10.01. 15:48 Csabi87

Stephen King Bram Stoker-díjas novellás kötete a Minden sötét, csillag sehol jó néhány izgalmas történettel örvendeztette meg a nagyérdeműt. A jó házasság című novella feldolgozásáról éppen tegnap írtunk, viszont érdemes tudni, hogy a Big Driver, azaz A dagadt sofőr című történet is meg lett filmesítve, az elkészült produkciót, pedig a Lifetime mutathatja majd be - ergo egy rögtön tévébe szánt darabról beszélhetünk.

Ettől persze a dolog még érdekes marad. A sztori egy thrilleríróról szól, aki egy nap lerobban járművével az úton, a szembe jövő fickó pedig nem segít rajta, sőt később még a nő baját is alaposan ellátja. Hősnőnk azonban bosszút esküszik a férfi ellen.

big-driver-stephen-king-lifeti.jpg

A történetből a svéd Mikael Salomon készíthetett filmet, akit már kétszer jelöltek Oscarra. Míg a forgatókönyvet a híres író Richard Matheson fia, Richard Christian Matheson írta. 

A főszerepet Maria Bello kapta, akinek nem idegen Stephen King-filmben feltűnni, hiszen ott volt A titkos ablakban is, míg rajta kívül az énekes Joan Jett, Ann Dowd és az Oscar-díjas Olympia Dukakis is feltűnik, a címszerepben pedig Will Harrist láthatjuk majd.

Az előzetest se hagyd ki a tovább mögött.

Címkék: előzetesek poszter Stephen King big driver

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr496747459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása