Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Preacher: Pokolba veled Jesse Custer

2016.07.19. 14:44 Fat23

Már csak két epizód van hátra az első évadból és attól függetlenül, hogy épp minden szétesni látszik, valószínűleg épp most áll össze. Természetesen berendelték a 2. évadot is, amiben semmi meglepő nincs és az epizódszám is 13-ra növekszik. Az, hogy végre beindul-e a roadmovie, majd 2017-ben kiderül, De azért még idén is itt van nekünk a pádre meg a fura sleppje.

maxresdefault_5.jpg

A hetedik rész igencsak visszavett az amúgy sem szélsebes tempóból és leginkább a karakterek viszonyával foglalkoztak. Nincs is ezzel baj, ilyen is kell, fontos a karakterépítés. Jessevel elszaladt kicsit a ló, de végre felnyitották a szemét, amiben Cassidynek igen nagy szerepe volt. Tulip is megorrolt ennek köszönhetően a sekrestyésre és egyenlőre úgy tűnik, hogy magára is marad. Quincannon megérzi a vérszagot és jól időzített támadást indít a padre ellen, ami reményt ad arra, hogy a 8.-ik epizód már akciódúsabb lesz.

/Csak így a margóra.. ha Jackie Earle Haley fele ennyire jól hozta volna Freddy Kruegert mint ezt a húsmágnást, akkor akár még tetszett is volna a 2010-es rémálom remake./

5-awesome-things-you-might-have-missed-from-season-1-episode-7-of-preacher-cassidy-app-1054970.jpg

Szerencsére így is történt és nagyon ki se mozdult az epizód a templom területéről. Tegyük hozzá, nem is kellet ahhoz, hogy egy nagyon jó részt kapjunk. A hentes konföderációs sereg összecsap a prédikátorral ami nem kevés vigyorral jár, meg egy ellőtt farokkal. Vártam, hogy valamilyen formában Cassidy is belekapcsolódik a buliba, de ez még várat magára. Itt vannak még az angyalaink is akik újra megpróbálják Genesyst előcsalogatni, de túl sok sikerrel most sem járnak. Ehhez kezdenek is már hozzászokni minden bizonnyal. Az epizód végén arról is kapunk egy kis megerősítést, hogy kedvenc vámpírunk nem veszett oda, csak a gyenguszon van.

5-things-you-might-have-missed-from-season-1-episode-8-of-preacher-parting-ways-jess-1063066.jpg

A tempó még mindig hagy kívánnivalót maga után, viszont ezek a karakterek azt hiszem bőven kárpótolják a nézőt. Részemről még mindig azt kell mondjam, hogy ez egy teljesen szerethető sorozat és kellőképpen egyedi is. Ez köszönhető a remek alapanyagnak, a kiváló színészi játéknak és a minőségi gyártásnak. Minden adott, hogy hétfő este 22:00-kor az embert a tévé elé ültesse és az AMC-re kapcsoljon.

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr108900730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása