Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Dead of Summer

2016.07.10. 12:55 Fat23

Elrajtolt a nyár legújabb ijesztgetős sorozata, csak egyenlőre az ijesztgetés hiányzik belőle. Ugyanis klisével tele van nyomva rendesen a story, amivel ugyan még hatalmas probléma nem is lenne. A francot se érdekli ha működik, nem? Itt ott még működik is, hiszen egész jól idézi a 80-as évek táborozós, kaszabolós slasherjeit, szóval itt akadnak jó pontok is. Egy a baj, hogy slasher helyett valami túlvilági szellemes, démonos, sátánistás, szektás keverék az amit kapunk és hogy őszinte legyek én ezeket már nagyon unom. Persze ez csak az én véleményem, de jöhetne már valami más is. Felüdülés volt már a Wolf Creek széria is ezek mellett. 

af28e281-f77e-4a93-bfaf-c8a46ef7d0a2.jpg

A sorozat a Lost és az Egyszer volt hol nem volt készítői keze munkája. Igazoltak is néhány arcot az előző munkáikból, így Elizabeth Mitchell a Lost Juliet Burke-je vagy az Egyszer volt hol nem volt Ingrid-je is tiszteletét teszi, vagy éppen Elizabeth Lail aki szintén az utóbbiban is kapott szerepet, de feltűnik drogdílerként Andrew J. West is, a Walking Dead Gareth-je is. Én az első pár másodpercben csettintettem fel, hogy na, itt még bármi lehet, mikor Tony Todd, az öreg kampókéz zongorázgat a nyitójelenetben. De ugye semmit nem szabad elkiabálni.

dead-of-summer-1x01-11.jpg

Így a második résznél már körvonalazódik, hogy bizony itt nem egy Jason Vorhees féle faszagyerek jön rémkedni, hanem sokkal inkább a tábornak van valami jaj de sötét múltja. Igen volt már ilyen is. Persze gyilkos is van biztos, mert történt nem természetes haláleset, de erről még sokat nem tudunk meg. Viszont rengeteg a visszaemlékezés a táborvezetőink múltjában, de ami a Lostban működött az nem biztos, hogy itt is fog. Az a helyzet, hogy nekem sikerült üveges tekintettel végigbambulni az első két epizódot és a pulzus számomat a rémisztgetős hallucinációk sem emelték meg. Mindenesetre magamra erőszakolom a maradék nyolc részt, hátha jön valami meglepi, bár túl nagy bizalmam nincs benne. A műfaj iránti tisztelet és a 80-as évek fílingje miatt az első két epizódot egy gyenge 4-esre tudom értékelni. Persze 10-es skálán.

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr238878250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása