Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Preacher: Angyalok és démonok meg a hullahegyek

2016.07.09. 13:48 Fat23

Angyalok, démonok, papok, vámpírok. Túl vagyunk újabb két epizódon Jesse Custer történetéből és még mindig remekül működik a dolog, annak ellenére is, hogy még mindig építkezik felfele. A tempó viszont határozottan emelkedik részről részre,  ennek köszönhetően az utolsó epizódot már rövidnek is éreztem. Hétről hétre érdekesebbé válik a történet és bízom benne, hogy ez még sokáig így is marad.

 preacher-episode-105-jesse-cooper-3-935-768x540.jpg

A poros kisvárosban zajlik az élet, a templom telt házzal fut és a prédikátornak nagyobb a sikere mint Axl Rosenak az AC/DC-vel. Kérdés, hogy a benne lakó lény, akinek sikerét is köszönheti mennyire lesz rá jó hatással. Azt megtudtuk Fiore és DeBlanc, a két elcseszett angyal által, hogy ez a Genesisnek nevezett lény nem más, mint egy angyal és egy démon szerelemgyereke. Hát az kemény. Fura szerzet lehet az tuti.

Az angyalok igyekeznek meggyőzni a pádrét, hogy adja nekik vissza ami az övék, de az atya hajthatatlan, plusz még egy főangyal is előkerül ami tovább bonyolítja a helyzetet. Ennek köszönhetően annyi hulla gyűlik össze amennyit még tuti nem láttunk együtt egy motelszobában.

preacher-season-1-episode-6-sundowner-recap-questions-and-answers-1045713.jpg

Tulip is kiveszi a részét a templom körüli munkában, bár valószínűleg ez is csak egy újabb próbálkozás, hogy Jesset visszaterelje a bűnös útra. Szerelmi háromszög is akad, már ha lehet ezt egyáltalán háromszögnek nevezni, vagy akár szerelemnek.Az atya lassan ráébred, hogy őriznie kell a hidegvérét, főképp hogy mérgében a szerencsétlen segglyuk szájú fiút elküldte egy igazi pokoli túrára. Összefújta rendesen a szemetet a szél, ugyanis elég beteg brigád gyúlt össze a világ ezen eldugott részén.

Még négy rész van hátra az első évadból és már nagyjából most hiányzik ez az elbaszott baráti kör. Mindenesetre minden adott a sikerhez a szériánál és a gyártókat ismerve nem is lesz hiba benne. Folytatás ismét hétfő este 22:00-kor az AMC-n

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr738867958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása