Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kong: Skull Island morzsák és képek

2016.06.26. 12:32 Fat23

Egyenlőre elég kevés infót szivárogtatnak ki a 2017 március 10.-én bemutatásra kerülő új King Kong filmről, de azért már némi morzsát szórogatnak. Ami biztos, hogy Tom Hiddleston és Samuel L. Jackson mellett az eddigi legnagyobb emberszabású érkezik. Az eddigi méretek a 6-9 méter között imbolyogtak és most egy 30 méteres szörnyet ígérnek ami már igen tekintélyes.  Szükség is van rá, hogy Kongot tápoldatozzák ha összeakarják ereszteni 2020-ban az újraélesztett Godzillával. A méretbeli különbségek még így is problémásak, mivel elvileg a 2014-es godzilla nagyjából 100 méter felett mozgott. De nyílván kitalálnak valami okosat a Legendary-nál.

A történet a 70-es években, nagyjából a vietnámi háború vége felé játszódik, ahol amerikai katonák karöltve néhány kalandorral kiruccannak a Koponya Szigetre, egyikük testvére és egy szérum után kutatva. Valószínűleg visszasírják a vietkongokat mikor összefutnak a helyi Konggal.

A főbb szerepekben felbukkan Loki, azaz Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, Brie Larson, Jason Mitchell és még John Goodman is tiszteletét teszi. Várjuk szeretettel

 

kong-skull-island-preview-clip-mtv_3u8k_1920.jpg

 

kong-skull-island-samuel-l-jackson.jpg

 

kong-skull-island-movie-image.jpg

 

kong-skull-island-jason-mitchell.jpg

 

kong-skull-island-cast.jpg

 

kong-skull-island.png

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr928844190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása