Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A kérdőív eredményei

2016.06.25. 09:42 Csabi87

Lányok, fiúk (és a szakállas nőket se szeretnénk nyilván kihagyni), kicsik és nagyok nagyon szépen köszönjük mindenkinek, aki a nem régiben felkerült kérdőívünkön átfutott és kitöltve visszaküldte.

Külön örülünk annak, hogy meglehetősen sok válasz jött és többségében pozitív véleménnyel vagytok a munkánkról. Ha pedig a részetekről volt áldozat és idő a kérdőívre, akkor gondoltam a kiértékelés is legyen nyilvános és elérhető.

A tovább mögött ezt találja, az akit érdekel.

Az első érdekesebb kérdésünk talán az volt, hogy melyik posztokat olvassátok szívesen. Nagy meglepetés nem született, hiszen a filmajánlók lettek a legnépszerűbbek, a sorozatos írások és az előzeteseket megelőzve, a tapasztalatok itt megerősítést nyertek.

Egy későbbi kérdés kapcsán felmerült, hogy több filmajánlót is eltudnátok képzelni. A helyzet az, hogy egy időben ment a napi filmajánlat, amit később aztán időhiány miatt egy kicsit megritkítottunk, a terv a heti 3-4 filmajánlós poszt a jelenlegi állás szerint ez tűnik reálisnak a ráérő időnket figyelembe véve. Ez alól persze a tematikus hetek kivételek lehetnek, ahogy most a Godzillás-hét kapcsán is láthatjátok.

A könyvajánlók kérdése szintén felmerült. Korábbról ugyan van néhány ilyenünk, de egyébként kicsi csehül állunk ezzel a témával. A probléma valós, a megoldáson dolgozunk. Igazából többnyire itt is az időhiányra tudok hivatkozni - erre majd még fogok is. Igyekszünk ilyen téren felpezsdülni, aztán hátha valóban sikerül.

Színész, rendező, forgatókönyvíró portrék. Ezekből eddig meglehetősen kevés volt és elburjánzásukra a jövőben sem lehet számítani, de szeretnénk ilyen írásokkal is színesebbé tenni a kínálatot.

A tematikus hétvége már egy létező dolog, ezt a jövőben is szeretnénk megtartani, már csak azért is, mert sokan szeretitek. A toplista és a sorozatajánló pedig talán szintén hasonló kategória, előbbivel meglehetősen régen jelentkeztünk és szeretnénk gyakoribbá tenni az ilyen jellegű posztokat.

A sorozatajánlás viszont más tészta. Tény és szerencse, hogy egyre több az a sorozat, amivel nekünk is érdemes foglalkozni a blogon és igyekszünk is lépést tartani, viszont az említett krónikus időhiány nem feltétlen segít ezen. Egy későbbi kérdés kapcsán felmerült a minden sorozat minden részéről külön írás. A válasz lehetőség többnyire az érdekesség kedvéért volt megadva, hiszen tarthatatlannak ítéljük, bármennyire is szeretnénk. Viszont a lehetőség adott: ha néztek olyan sorozatot, amit nem követünk heti szinten - ebből aztán rengeteg van - és írnátok róla, akkor a talesfromtheblog@gmail.com-ra várjuk az ilyen jellegű megkereséseket és írásokat. 

A filmajánlókra kicsit visszaugorva kiderült, hogy az újdonságok és a kevésbé ismert horrorfilmek bemutatása érdekel Titeket a legjobban, azt hiszem ezzel túl nagy probléma jelenleg sincs. Érdekes, hogy a zs-kategóriás filmek meglehetősen kevés "szavazatot" kaptak, csak úgy, mint a korai horrorfilmek. Ami viszont újítás lehet, hogy kicsit nyitunk a thriller és a sci-fi felé is. Előbbi filmek azért eddig is szerepet kaptak, sőt néhány sci-firől is megemlékeztünk. Ez továbbra sem lesz másként, sőt talán több ilyen is helyet kap majd. Felhígulástól persze nem kell tartani, mert a sci-fi esetében senki ne számítson Star Wars jellegű filmekre, csak olyanra, amiről úgy gondoljuk befér a kereteink közé.

A sablon kérdésre pedig már született is válasz, meglepett minket, hogy a többség a fekete alapon fehér betűs kinézetet is szerette, tény, hogy sokkal horrorisztikusabb volt, viszont győzött az átláthatóság és az olvashatóság. Persze a másik külsőt se dobtuk el, de egyelőre biztosan pihentetjük és marad ez a mostani. Bízunk benne, hogy ez is legalább annyira előnyös, még ha más szempontok miatt is.

Felmerült ötlet szintjén az is, hogy ajánlók és írások készülhetnének a Ti ötleteitek alapján. Erre született is megoldás. Az oldaldobozok között akad egy kis e-mail küldő box, ahonnét el lehet küldeni az ötleteket, filmek, de akár bármilyen más téma tekintetében is. 

A korábban baromi sokat kint ragadt szavazásról is írtátok, hogy szeretitek, csak lehetne változatos. Az lesz, viszont egyelőre eltűnt, de visszakerül. Csak türelem.

Tematikus keresési lehetőség. Ez az, amit már legalább egy éve szeretnénk megcsinálni, viszont lusta disznók voltunk - nyilván főleg én - és eddig elmaradt, a gond, hogy azóta még több filmajánlók lett és ezeket kellene szépen átnyálazni és felcímkézni. A "baj", hogy több, mint 700 filmet ajánlottunk már, ezeket felcímkézni pedig meglehetősen nagy meló volna, de előbb-utóbb talán erre is szakítunk időt.

Végezetül pedig felmerült, hogy gondolatébresztő posztok is születhetnének. Nem rossz az ötlet, majd meglátjuk, ez ügyben mit tudunk tenni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr306172598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása