Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Preacher: Nemá, gyerünk má Pádre

2016.06.22. 15:49 Fat23

A road movie még mindig egy helyben toporog, bár ez nem is tűnik egyenlőre nagy bajnak. Szép lassan azért elkezdenek kibontakozni a szálak és valószínűleg hamarosan nagyobb sebességre is kapcsolnak. Egyenlőre viszont lassú a tempó, de abszolút nem tesz rosszat a sorozatnak és szerencsére a vészes pillanatokban is gyorsan megjelenik  Cassidy, hogy elvonja erről a néző figyelmét.

amc_preacher_s1_103_sp-800x450.jpg

A pádre újabb csodát tesz és vámpír barátja előtt is felfedi újdonsült képességét, aminek talán Cassidy örül a legjobban. Már látja a lehetőségeket amik megnyílhatnak előtte. Pénz, drogok, és a kurvák leginkább. Ezért is lehet kamázni ennyire ezt a vámpírt. Na meg azért is hogy azt a két szerencsétlen mennyből jött egyént folyamatosan vagy megöli újra és újra vagy épp csak leveszi őket lóvéval.

A két fószer mint kiderült nem őt pécézte ki, hanem csak az atyát szeretnék megszabadítani a benne lakozó lénytől és ehhez csak egy láncfűrészt használnának. Mindeközben Jesse még mindig azon munkálkodik, hogy is lehetne telt házat varázsolni a templomba vasárnap reggel, de mivel mostanság elég meggyőző tud lenni így ez sem okoz különösebb problémát. Mindemellett még ott van a jobb kéz nélküli jobb kéz is aki szeretné megbosszulni sérelmeit a prédikátoron.

preacher-episode-4-monster-swamp-recap-everyone-s-worse-than-we-thought-1026577.jpg

Tulip közben azon dolgozik, hogy megszerezze annak az embernek a címét aki őt és Jesset átejtette az utolsó közös munkájuk által és úgy tűnik sikerrel is jár, sőt még az atyát is rátudja venni, hogy induljanak útnak, de ez még várat magára a jobb kéznek hála. Az ő vérmérsékletéről is tanúbizonyságot kapunk amikor a bordélyban csóri Cassidy lazulós estéjét bojkottálja, bár ez csak félreértés ugye. Így ő is megismeri a pádre cimboráját és szép lassan összefog állni ez a hármas gondolom.

Kezd kibontakozni a sztori és kíváncsian várom hova is tart a történet. Mindenesetre a lassú tempó ellenére sem lehet ráfogni azt, hogy unalmas. Kedvelhetőek a karakterek, jó a felvezetés, helyükön vannak a poénok is és Cassidy vérengzései is. Hétfőn 22:00, Amc, folytatás. Addig is ne feledjétek, Jézus eljő... Fussatok

 

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr948831192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása