Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Cabin Fever (2016)

Erre mi szükség volt?!

2016.06.03. 19:30 Jason13

maxresdefault_10.jpgFeldolgozás. Remake, Reboot, Újra. Választhatsz is. Egy biztos, a tendencia újabban az, hogy az eredeti és jó ötleteket helyett a régi sikerekhez nyúlnak vissza a producerek.

Ez a tendencia persze nem mindig rossz. Akadnak kifejezetten jól sikerült remake-ek. Akár olyanok is, amelyek bőven felülmúlják az eredeti filmet.

Azt viszont nem nagyon lehet érteni, hogy egy 14 évvel ezelőtti filmet minek újra elővenni. Vagy ha mégis ezt teszik, akkor miért nem próbálják meg kipofozni.

A 2016-os Cabin Fever Eli Roth bemutatkozó darabjához nyúl. Egy az egyben, így pedig bőven felejthető és botrányos. A filmről írt véleményünket a Horror-Filmek.hu-n találod.

 

Címkék: amerikai film 2/10 2016 ajánlók

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr468569272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Syracuse 2016.06.07. 08:36:13

Ha a véresebb jelenetek itt tisztességesen ki lettek dolgozva, akkor már sokkal jobb, mint az eredeti...Azt sok mindennek nevezném, csak épp horrornak nem. Gyenge drámának, esetleg thrillernek. De drámaként sem működik, mert a színészgárda hitvány, és a forgatókönyvvel is vannak komoly problémák szerintem. Szóval ha ez véresebb annál, akkor már jobban megéri azt a másfél órát, mint a 2002-es.

süti beállítások módosítása