Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Bloodsucking Bastards (2015)

2016.03.16. 18:09 Csabi87

bloodsucking-bastards-1.jpgA főnökök igazi vérszívók tudnak lennie. Lehet, hogy nem szándékosan teszik, egyszerűen csak a génjeikben van vagy valahogy belekerül, esetleg neveltetés kérdése az egész. Persze az is lehet, hogy a húsos bödön illata okozta kábulat miatt teszik. 

A baj azonban akkor kezdődik, amikor a vérszívó kifejezést nem átvitt értelemben kell gondolni, hanem bizony a szó szoros értelmében. A Bloodsucking Bastards tulajdonképpen már a címében elárulja mire is kell számítanunk, könyörtelen vérszívókra, akik ez alkalommal a főnöki székben nyelik a számukra éltető testnedveket.

Evan egy igazi lélekgyilkos helyen dolgozik, telefonon próbálnak különféle árucikkeket értékesíteni, de a biznisz nem megy túlságosan jól. Mondjuk ezen nincs is mit csodálkozni, hiszen a munkatársak előszeretettel alszanak az íróasztalukon elterülve, de a számítógépes játékokat sem vetik meg, ha pedig más nincs, akkor a tűzőgép ide-oda passzolgatása is kifejezetten szórakoztató lehet.

A főnök viszont megunja ezt a helyzetet és új értékesítési vezetőt nevez ki. Evan úgy hiszi ő lehet a befutó, de végül igazi nemezise Max kapja az állást, aki ráadásul Evan volt barátnőjére is lecsap. Max azonban még annál a felfuvalkodott hólyagnál is több, aminek alapból látszik.

bloodsucking-bastards-2.jpg

bloodsucking-bastards-poszter.jpgSzögezzük le, hogy a Bloodsucking Bastard esetében nem egy túlságosan komoly vámpírhorrora kell számítani, hiszen a hangsúly inkább az agyament hülyeségeken van. Már karaktereink is mind félőrültek, mindamellett pedig tipikus figurák, a jól megszokott sablonokat követik. Ez mindenkiről elmondható, Maxről, a nem teljesen százas főnökről, Evanről vagy éppen Amandáról.

A legnagyobb baj pedig pont ez a filmmel, szinte már kínosan a sablonok mentén halad, de talán még a felbukkanó poénok is máshonnan vannak összeollózva.

A végeredmény persze ennek ellenére működőképesnek is nevezhető, sőt a humor mellett a végére a gore-t is próbálják kicsit előtérbe helyezni, igaz ezt azzal oldják meg, hogy a vámpírok fél liter vér kíséretében szétrobbannak, igaz ez ahhoz pont elég, hogy hőseink arca vérveres legyen.

Tulajdonképpen mindezek ellenére jót szórakoztam a filmen, igaz nem is voltak vérmes elvárásaim, az alacsony lécet pedig képes átugrani a Bloodsucking Bastards. Haverokkal és sörözéssel egybe kötött estére egészen jó választás lehet.

6/10

Címkék: amerikai film 6/10 2015 ajánlók

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr767811608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása