Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Norvég katasztrófafilm gonosz fjorddal!

2016.02.24. 17:27 Csabi87

Imádom az északi filmeket, mindig van egy fajta ütős hangulatuk, ridegek és hatásosak, no meg többségében mérhetetlenül igényesek. 

b_lgen.jpg

Ilyen volt a Hideg préda is, ami mondjuk talán nem volt több egy újabb slashernél, azonban norvég létére mégis szerintem sok amerikai produkciót kenterbe vert. Roar Uthaug rendező pedig időközben elkészítette a Menekülés című filmet, valamint hamarosan legújabb produkcióját a The Wave (Bølgen) elnevezésű katasztrófafilmet is bemutatják. 

Ez persze nem egy vérengzős horror lesz, de talán érdemes rajta tartani a szemünket, már csak azért is, mert meglehetősen kevés a norvég katasztrófafilm. A sztori szerint egy nagyobbacska fjord mondja be az unalmast lezúg "lakhelyéről" és ezzel borzalmas cunamit idéz elő. 

A tovább mögött egy jelenet, előzetes és poszter is található.

the-wave-poszter.jpg

Címkék: előzetesek poszter the wave

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr898416536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása