Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tom Hiddleston nem csak Loki, thrillerezik is

2016.02.18. 19:04 Csabi87

Emlékszem annak idején a Thorban baromira irritált Tom Hiddleston. Valahogy a film elején a karaktere sem volt szimpatikus és a fizimiskája sem. A játékidő végére viszont fordult a kocka, még néhány filmet mellé pakolva pedig arra jöttem rá, hogy ez a fickó egy kifejezetten jó színész. Azóta több remek alakítás is fűződik a nevéhez, legközelebb például egy thrillerben is láthatjuk, ez lesz a High-Rise.

highrise.jpg

A sztori alapanyaga kellően jó, egy J.G. Ballard könyv szolgáltatja,egy toronyházban járunk, ahol az ott lakók elzárkóztak a külvilágtól és saját kis társadalmukban élnek, persze ez a társadalom sem mentes a titkoktól és az ármányoktól, ezt az újonnan beköltöző Dr. Robert Laing-nek is be kell látnia.

A rendező Ben Whitley korábban a Halállista című filmmel jelentkezett, ami mondjuk sokak szerint zseniális, én halálra untam magam rajta, a Vérturisták viszont egészen pofás volt.

highrise_ver3.jpg

Az előnyök oldalra sorolható az is, hogy Hiddlestone mellett Jeremy Irons, a hőskorszakbeli pornószínésznek öltöztetett Luke Evans és Sienna Miller is feltűnik a filmben.

A briteknél jövő hónapban a nagyközönség is láthatja a filmet, a fesztiválos körúton pedig egész jókat is írtak róla, habár a hat jelöléséből egyet sem sikerült díjra váltania a High-Rise-nak.

highrise_ver3.jpg

Címkék: high-rise

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr458401968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása