Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The Walking Dead 6. évad 9. rész - A kulcsjelenet képekben

2016.02.17. 15:33 Csabi87

Azt most nem ecsetelném századszor is, hogy milyen pazar kezdést kapott a The Walking Dead idei első része, inkább a tovább mögött a kulcsjelenetet mutatnánk meg néhány fotón, a Hollywood Reporter írása alapján.

carl.jpg

Óvatosan, spoileres területre tévedhetsz, ha még nem láttad a 6. évad 9. részét.

Ha otthon vagy a The Walking Dead képregényekben, akkor talán nem is annyira lepődtél meg azon, ami a 6. évad folytatásának első részében történt. Carl szemét vesztette, ahogy az a rajzolt füzetekben is történt. Igaz ott egy kicsit másként valósultak meg a dolgok, de úgy tűnik a készítőknek volt vér a pucájukban, hogy ezt meglépjék.

walking-692.jpg

Mondjuk más kérdés, hogy az egésze jelenetsor volt inkább az, ami tanúsítja, hogy bizony bőven van vér a pucákban, hiszen gyereket haraptak fejen a zombik, a tinédzser srácot pedig Michonne hányta kard élre. Igen ám, de a fegyver elsült, Carl pedig az eddigieknél is szemtelenebb lett.

A Hollywood Reporter ezzel kapcsolatban megosztott néhány exkluzív fotót, ezeket mutatnánk most mi is, illetve Chandler Riggs és az epizódot rendező maszkmester Greg Nicotero is nyilatkozott nekik.

walking-693.jpg

A direktor elárulta, hogy Carl karakteréről készült egy sablon is, egy öntvény figura, amit elsősorban akkor használtak, amikor Rick rohangált a kezében a fiával, a fotókon ennek elkészítése, vagy legalábbis a fázisok látszanak. Nicotero és csapata most is pazar munkát végzett, mondjuk ez igaz az új részben felbukkanó összes zombira, hiszen volt melójuk rendesen.

walking-694.jpg

Riggs is elmesélte, hogy nem volt egy leányálom amíg a minta elkészült, hiszen az anyagot a fejére kenték és mozogni sem tudott, meg lószart nem látott. A sminkes viszont azért őt is kipingálták lőtt szeműre.

walking-695.jpg

Nicotero azt is hozzátette, hogy a lövés nem pont úgy néz ki, mint a képregényben, mert azt biztosan nem lehet túlélni, amit Carl karaktere ott kapott. Nos igen:

walking-691.jpg

Címkék: sorozat zombi the walking dead

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr348398752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása