Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kevin Bacon új horrorja is ígéretesnek tűnik

2016.02.17. 14:31 Csabi87

A tengerentúlon májusban mutatják be Kevin Bacon új horrorját, amin több okból is érdemes rajta tartanunk a szemünket. Egyrészt Bacon miatt, hiszen ő azért az elmúlt időszakban sem választott magának pocsék filmeket, sőt a Rendőrautóban kifejezetten jót alakított, de, ha néhány évet visszakanyarodunk és a Szellemzsarukat leszámítjuk, akkor is elégedettek lehetünk.

the-darkness.jpg

Másrészt a The Darkness című új horrort Greg McLean rendezte, akitől korábban a Wolf Creek-filmeket láthattuk. Az pedig kétségtelen, hogy az úriember ért a horrortörténetekhez.

A sztorit szerint egyébként adott egy család anyukával és a néha ByeAlextől kölcsönkért szemüvegben flangáló Kevin Bacon apuka, no meg a gyerekek. Hőseink egy valóban felejthetetlen hétvégét töltenek a Grand Canyonnál, ami után merő véletlenségből hazavisznek néhány indiánszellemeket, akik aztán pofásan megkeserítik az életüket.

A hazugságvizsgáló bejelezni, ha azt állítanám, hogy ez milyen eredetinek tűnik, de mondjuk a szokásos "jaj szellemek" alapfelvetésbe legalább vittek egy kis csínt, ez pedig hátha a játékidő egészére igaz lesz.

Címkék: előzetesek the darkness

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr638398616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása