Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

X-akták: Graffiti... a kukás terminátor esete

2016.02.10. 18:42 Fat23

08xfiles-master675-v2.jpg

Nyomozó párosunk a héten ismét visszatért, a paródiát mellőzték, viszont akad helyette vér és dráma is. A múltheti kis karikatúra után visszatértünk a rendes kerékvágásba, de mintha egy félkész epizódot kaptunk volna.

Félreértés ne essék, tetszett a dolog, csak valami hiányzik belőle. Szerintem kicsit összecsapott lett a lezárása, de ez csak az én véleményem. Mindazonáltal talán kicsit közelebb kerültünk ahhoz, hogy megtudjunk valamit arról, mi is történt Mulder és Scully közös gyerekével, igaz csak a kirakós egy nagyon kis darabját kaptuk meg, ami egyenlőre még sehova sem passzol, de a későbbiekben fix helye lesz.

apfn0to.jpg

A philadelphiai területfejlesztés azon dolgozik, hogy a hajléktalanokat kiszorítsa a belvárosból, elég érdekes eszközökkel ráadásul. A kicsit sem szimpatikus fejlesztési vezető, nem a legbarátságosabb módszerekkel igyekszik elűzni az embereket és ezért meg is látogatja őt a náthás kukás tündér. Nagydarab, hosszú kabátot viselő, bőbeszédű egyén. olyan mint Arnold a terminátor filmek elején, még szemeteskocsi is van. Nos ez a figura elég lekezelően bánik az első áldozatával... szó szerint. Ja és ő sem szimpatikus, főleg hogy egyfolytában folyik az orra, olyannyira, hogy ragtapasszal kell tenni az ügy ellen. Tipikus x-aktás fószer. Nyomozóink kiérkeznek a helyszínre a szétszórt áldozathoz, ám se ujj, se láblenyomat, csak egy friss graffiti a szemközti hirdetőtáblán.

x-files-homeagain-mulderscully3.jpg

Helyszínelés közben Scully hívást kap a testvérétől, az anyjuk szívrohamot kapott és kórházban fekszik Washingtonban, így két szálra szakad a történet egy kis ideig. Mulder folytatja a nyomozást, ami az epizód történéseit viszi előre, míg Scully az anyja mellett van a kórházban, ami valószínűleg az egész történet kiteljesedését segíti elő, még ha most ez nem is teljesen tiszta.

Mindenesetre kétlem, hogy csak felesleges drámázásról lenne szó, csak azért, hogy kitöltsék a játékidőt. Ahogy az elején mondtam, nekem kicsit hiányos volt a lezárás, voltaképp egyenlőre semmi konkrétat nem tudtunk meg, bár a colos ragtapaszos figuráról gyanítom nem is fogunk többet hallani.

Az igazság még mindig odaát van és ott is marad még egy ideig. A hajléktalanokkal viszont ne cseszekedjetek, mert eljön értetek is a kukás tündér. Legalább ennyit megtudtunk. Én kedveltem ezt az epizódot is, megvolt benne minden amiért szeretjük az X-aktákat, úgyhogy szokás szerint kíváncsian várom a folytatást.

Címkék: sorozat x-akták the x-files

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr978379676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása