Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Újabb fél perces videó a Cloverfield folytatásról

2016.02.09. 06:38 Csabi87

A Super Bowl kapcsán a J.J. Abrams felügyelete alatt készült Cloverfield folytatás, a 10 Cloverfield Lane is kapott egy félperces reklámot, amiben újabb képsoroknak örülhetünk.

10cloverfieldlane.jpg

A filmet teljes titokban készült, ráadásul a munkacíméből még csak ki sem derült, hogy miről van szó, csak a semmiből érkezett első előzetes után eszmélhettünk rá, hogy a Star Wars projekt árnyékában Abrams ezen a produkción is dolgozott. A rendezés mondjuk nem az ő reszortja volt, hanem Dan Trachtenberg-é.

A film történetéről elég keveset tudni, mint ahogy arról is, hogy időben pontosan hogyan is viszonyul a found footage megoldással készült első részhez. Elvileg adott lesz egy bajba jutott nő (Mary Elizabeth Winstead, aki autóbaleset szenved, majd John Goodman karaktere egy földalatti helyen fogva tartja - mint kiderült azért, mert a felszín nem feltétlen biztonságos.

Címkék: előzetesek 10 cloverfield lane

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr318372446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mejicano (törölt) 2016.02.09. 08:19:31

Az első rész nagyon fos volt, ez majd nem lesz az? Dehogynem.

Syracuse 2016.02.09. 15:34:18

Az első rész is hulladék volt...

süti beállítások módosítása