Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

X-akták: Gyíkember... vagy embergyík

2016.02.05. 18:09 Fat23

rs_1024x759-160126062017-1024_the-x-files-were-monster-3_ch_012615-e1454431259192.jpg

Ez az epizód tényleg gyík volt. Régebben is volt egy-egy lazább, kicsit mókásabb rész a sorozatban, de ez most kb olyan volt, mintha önmaga paródiája lenne. Szörnyes epizódok is voltak gazdagon, de ilyenre sem emlékszek, hogy az első 3 percben egyből a képünkbe tolták a mumust, sőt rendszerint legtöbbször ki sem derült, hogy akkor most volt klotyómanó vagy nem volt. Itt volt... nem is akármilyen. Összességében nem mondom azt, hogy szar volt, inkább csak azt, ez nem X-akták, hanem egy rész a Grimmből.

the-x-files-season-10-episode-3-4-00f2.jpg

Két szipus épp az erdőben garázdálkodik, és olyan flashük van ami keveseknek adatik meg életükben. Egy tüskés gyíkszerű, két lábon járó lény épp egy kisállatbefogóval dulakodik a holdfényben. Ugye? Nem mindennapos kép ez azért. Mindezek tetejében még egy hulla is akad ott, akinek csúnyán megrágcsálták a torkát.

Az ügyet FBI-osaink kapják, de mintha felcserélődtek volna a szerepek. A frusztrált Mulder épp ceruzákat dobál Scully Ufo-s poszterébe. Kicsit kivan készülve szegény, mivel a megmagyarázhatatlan ügyeket megmagyarázták. Pedig egy ilyen szarvasnyulat megnéztem volna szívesen. Az öreg Mulder nem akar szörnyeket kergetni, helyette medvéket, pumákat és farkasokat gyanusít, miközben Scully próbálja győzködni az ellenkezőjéről, nem túl sok sikerrel. Válságban van teljesen az ufo hívőnk.

xf_sc57pt_0009_hires1.jpg

A gyíkember ismét támadásba lendül, de egy transzvesztita rosszlány elkalapálja. Na itt már nagyon gyanús volt nekem a bukta, de még bizakodtam kicsit. Gyűlnek a hullák ahol a gyepmester és a gyíkember felbukkan, Mulder pedig igyekszik fotókat készíteni a lényről, kisebb nagyobb sikerrel.. inkább kisebbel.

Elég hamar fény derül a lény kilétére, aki elmeséli Muldernak élete tragédiáját. Eszerint szerencsétlen gyík csak heverészett miközben megharapta egy ember. Másnap reggel már emberként ébredt aki olthatatlan vágyat érez a munkára... na takarodj... ez már igazi mélyütés volt. Azt kell mondjam, hogy ezt az egészet túlzott paródiára vették, ami elég sok negatív kritikát hozott magával.

Én imádom az X-aktákat, de ez még nekem is sok volt. Félreértés ne essen jókat mosolyogtam, itt ott még fel is nevettem, ami jó dolog ha az ember egy vígjátékot néz. Gyanítom, hogy nem lesz a többi epizód ilyen béna, vagy az is lehet csak reménykedek, de könyörgök, hogy ezt elfelejthessük. Várom a folytatást szokás szerint, csak a gyíkemberek és a szarvasnyulak nélkül.

Címkék: sorozat x-akták the x-files

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr178360472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása