Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Vértől tocsogós Kabinláz remake előzetes

2016.02.04. 07:09 Csabi87

Azt nem pontosan tudjuk, hogy milyen agyament estén merült fel az, hogy a 2002-es Kabinláz című horrort érdemes volna remake-elni, mindenesetre a dolog megtörtént, sőt e hónapban a tengerentúli forgalmazás meg is kezdődik. A hab a torta tetején az lehet, hogy Eli Roth producerként részt vett a munkálatokban.

cabin-fever.jpg

Érdekes ez, mert néhány éve még egy folytatást is kapott a franchise, ami persze egészen gyenge volt, így talán ez is amellett szólt, hogy kell a francnak egy újabb újra. A producerek viszont úgy érezték érdemes lehet pénzt feccölni ilyesmire és tádám, már van is egy előzetesünk.

Azt mondjuk meg kell hagyni, hogy a trailer nem egy borzalmasan rossz filmet vetít előre, csak hát na, azért neki lehetne ülni eredeti ötleteken gondolkozni, vagy ha már minden kötél szakad folytatásokon... nem?

Címkék: előzetesek cabin fever

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr768357074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mejicano (törölt) 2016.02.04. 08:06:19

Nem baj, majd a franciák és/vagy a skandinávok előállnak eredeti ötletekkel, addig jó lesz ez is. Amúgy nem tűnik rossznak, de kétlem, hogy nagy meglepetést okozna, hisz ismerjük a sztorit...De az a szőke hippiseriff csaj übergáz

süti beállítások módosítása