Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

X-akták : Mutáció...melyik fülem cseng?

2016.01.28. 14:39 Fat23

x-filefdfs.jpg

Folytatódott a két, már nem ex-FBI ügynökünk története. Az akták újra nyitva, így Mulder és Scully se maradt a  munkanélkülin. Na jó Scullynak volt munkája,csak az öreg Mulder temetkezett a semmittevésbe éveken át. Nyomot is hagytak rajtuk az évek szó se róla. De azt kell mondjam részemről a második rész is teljesen jól sikerült, hozta amit kell. Érdekes volt az indítás és számomra a folytatás is meglepően jól kapcsolta össze a részleteket, a kis túlzásokat félretéve.

24xfiles-master675.jpg

Látszólag teljesen máshol veszi fel a fonalat az epizód mint ahol az első abbamaradt és kicsit értetlenkedtem is az elején, hogy jó helyen járok-e, de hamar kiderült, építkezés van, csak nekem kicsit gyors a tempó. Persze ha jól tudom 6 részre kell bezsúfolni azt amit eddig 18-20 epizódból raktak össze, szóval nincs harag. Látszólag egy indiai számítástechnikusnak erős fülpanaszai vannak, olyannyira, hogy levélkéssel piszkálja meg a fülét...jobbról a balt.

Két nyomozónk már a helyszínre is érkezik, de nyomban érezhető a turpisság, mert hát nem engedélyezik a betekintést a lényeges iratokba. Mindezek tetejébe még szegény öreg Muldert le is akarják gyúrni egy szórakozóhely beszélgető helységében. Érdekes képek bukkannak fel ezek után, deformálódott gyerekekről a fülfájós kolega házában, mindegyikük durva elváltozással született, a képeket pedig olyannyira titkosítják, hogy még Skinner társigazgató se nézhet bele. a nyomozást lezárják a védelmi minisztérium jelenlétében,de ugye Mulder nem ma kezdte. Génmanipuláció,idegen Dns és már meg is van az első epizódhoz való kapcsolat.

the-x-files-season-10-episode-2-recap.jpg

Mi van ha nem minden kísérlet zárul kudarccal és nem minden gyerek született durva rendellenességgel, mi van ha volt siker? Úgy tűnik valaki telekinézissel ölt embert és ez a valaki nem más mint a fülest adó emberünk főnökének az eltűnt fia. Az úgynevezett alkotó ugyanis nem más, mint a védelmi minisztérium egy embere aki idegen DNS-t ültet várandós drogfüggő, alkoholista, stb várandós anyákba, sőt talán még a saját feleségébe is.

Az alapító mutáció valószínűleg nem más, mint egy új faj létrehozása aki majd lerohanja és irányítása alá veszi az egész bolygót. Muldert és Scullyt is kísérti közös gyermekük elvesztése. Bár én eddig azt hittem, hogy meghalt, most kiderült, a biztonsága érdekében nevelő szülőkhöz adták. Számomra érdekes szál ez és nagyon remélem, hogy nem is fogják félredobni. Sok lehetőség van ebben az évadban és érzéseim szerint már most folytatásért kiált. Viszont mint az előző epizódban, itt is szépen elvarrták a zavaró szálakat valakik. Ismét csak azt tudom mondani, nagyon várom a következő részt és hogy örülök a visszatérésnek.

309347ee00000578-3416744-image-a-28_1453782685351.jpg

Címkék: sorozat x-akták the x-files

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr778323804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása