Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hinni akarok...

2016.01.28. 12:46 Fat23

Egy kormányszintű összeesküvés kulcsfigurája vagyok.
A csalás lényege a földönkívüli lények eltitkolása.
Világméretű összeesküvés ez, melynek tagjai a legmagasabb körökből kerülnek ki és tevékenységük a bolygó valamennyi lakójára kihat. Természetesen senki sem hisz nekem, csupán szálka vagyok a szemükben, nevetséges alak, lököttnek tartanak.Lökött Mulder, akinek a húgát elrabolták az idegenek, aki most puskával és jelvénnyel kergeti a kis zöld marslakókat és rémülten bizonygatja mindenkinek aki meghallgatja, hogy hamarosan ránk szakad az ég...

xfiles.jpeg

Kedvenc ex-FBI párosunk visszatért, hogy mindent borítson amiben eddig hittünk és elkezdje lehúzni a leplet egy mindent felülíró kormány összeesküvésről. Az epizód 1947-ben veszi fel a fonalat, a Roswell-i UFO incidens idején. Ezek szerint, miután Amerika belekezdett a hidrogénbomba tesztelésekbe, mely bombák jeladóként működtek, idegenek tömkelegét vonzották a földre, melyek feláldozták akár önmagukat is, hogy meggátolják a pusztulásunkat. A szeretett amerikai kormány pedig tanulmányozni, aztán használni kezdte az idegen technológiát. Űrhajókat építettek az idegen mintával és DNS-eket ültettek emberi szervezetekbe, hogy aztán a hibrid fajokat saját céljaikra használják fel. Összefoglalva az idáig célkeresztben lévő idegen összeesküvés, a fekete anyag, a vakcina, a gyarmatosítás mind-mind egy nagy hazugság volt, amivel a kormány fedte magát. A cél még egyenlőre titok, de azt láthattuk, hogy ügyesen elvarrják a szálakat amelyek zavart okoznának a tervükben.

image_aspx.jpg

Nagyon vártam már a sorozat újraélesztését, egyik kedvenc párosom visszatérését. A helyzet az, hogy szerintem hatásosan sikerült. Megvolt benne a régi vibrálás, sőt talán az első 4 évad óta nem szögezett le ennyire a történet. Remek indítás ez, ami akár egy új kezdetet is jelenthet a sorozat történelmében, hiszen minden amit eddig hittünk az egy jól felépített hazugság része volt. Ami talán a legfontosabb, megnyitották az X-aktákat cigarettás barátunk legnagyobb aggodalmára. Ja és visszatért a fekete öltönyös, Mulder őrangyalszerepét betöltő Skinner igazgató is. Tetszett a kezdés és ha igazak a hírek, akkor akár még egy évad várható legalább, már ha nem verik el a taxisok Muldert aki ugye Uberrel érkezett az epizód elején és nem 666-al. De nem akarok ennyire előre rohanni, várjuk meg a folytatást. Mindenesetre engem megvettek.

x-aktak-2016-online-10-evad_3.jpg

Címkék: sorozat x-akták the x-files

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr518320144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anatole, a porondmester · https://www.facebook.com/anatolemondja 2016.01.28. 13:21:41

Engem is. Nagyon érdekes a mostani évad felütése.

süti beállítások módosítása