Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Újabb horror-western a Bone Tomahawk után

2016.01.24. 09:53 Csabi87

A Bone Tomahawk egy egészen pofás és ötletes western-horror volt, ami mondjuk nem rohamtempóban próbálta lenyűgözni a nézőt, de végül sokak szerint az év egyik legjobbja lett.

Egyelőre túlzás volna azt állítani, hogy ettől majd nagy keletje lesz a horrort és westernt ötvöző filmeknek, mindenesetre a Butcher Boys rendezői úgy érezték, hogy érdemes lehet hasonlóval próbálkozni.

kill-or-be-killed-poster.jpg

A Kill or Be Killed megkapta az előzetesét is, amiből mondjuk még nem igazán derül ki, hogy miért is lesz ez horror, de állítólag egyfajta megszállós dologgal lesz dolgunk, egy sztorival ami 1900 őszén játszódik.A szereplők közül egyébként az év legszebb embere cím örökös várományosa Michael Berryman is látható lesz. Legalábbis a stáblistán szerepel a neve, az előzetesből, ahogy a horror, úgy ő is kimaradt.

Címkék: előzetesek kill or be killed

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr918306242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása