Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Végső előzetesen A fiú című horror

2016.01.21. 14:29 Csabi87

A tengerentúlon honlap mutatkozik be Lauren Cohan új horrorja - mondjuk ha a sorozatokat nem számoljuk, akkor az első jobb kifejezés -, amiben egy porcelánbaba kezd ördögi játékba a csinos színésznővel.

boy_356_df-10912r_rgb.jpg

A végső előzetes egyelőre továbbra sem tud minket eltántorítani attól, hogy higgyünk William Brent Bell legújabb próbálkozásában.

Ami miatt pedig kifejezetten hajlamosak vagyunk a kis fenekünket a földhöz verni, hogy február 4-én a hazai mozik is vetíteni kezdik a filmet - ha jól saccoljuk itthon ez lesz az első mozis horror 2016-ban. A kattintás után néhány képet is mellékeltünk az előzetes mellé.

Egyébként olyan rohadék vagyok, Rupert Evans nevét mindig kihagyom, pedig jó színész, nem rég a The Canal című film főszerepében láthattuk, ha esetleg az kimaradt, érdemes lehet pótolnod.

Címkék: előzetesek the boy

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr738299410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása