Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2016. január DVD és Blu-ray megjelenések

2016.01.13. 17:47 Csabi87

Ugyan mozis fronton nem feltétlen vagyunk elkényeztetve premierekkel, azért lemezen olykor-olykor előkerül néhány jó, esetleg kevésbé jó horror vagy thriller.

Ebben a rovatunkban, a hónapban aktuális megjelenéseket igyekszünk összeszedni a zsáneren belül.

Január 14:

Kopp-kopp (DVD) – Knock, Knock

Keanu Reeves és a huncut lányok közös kalandja az imdb-n egészen lesújtó értékelést kapott, pedig a végeredmény annyira nem rossz. Eli Roth-nak mondjuk simán akad jobban sikerült alkotása is, de egy kis sóval és szódával talán a Knock, Knock is elmegy.

knock-knock-keanu-reeves.jpg

Kubrick gyűjtemény

A 7 lemezes Stanley Kubrick gyűjtemény egészen díszes eleme lehet a polcunknak, benne izgalmas filmekkel. Ami miatt mi is szemet vetettünk rá az természetesen a Ragyogás, Jack Nicholsonnal a főszerepben.

shining_0.jpg

A sötétség kapui (DVD) – Pay the Ghost

Nicolas Cage régen szerepelt már jól sikerült filmben és nem A sötétség kapuiban szakít ezzel a hagyománnyal. A film sokak szerint nagy csalódás, bár nem is teljesen értem, hogy ki mit várt, hiszen az előzetesek sem voltak igazán ütősek. Sebaj, attól még jól mutathat a gyűjteményben eredeti lemezen.

paytheghost.jpg

Január 20.

Az Almanach projekt (DVD) – Project Almanac

Leginkább sci-fi vonalon mozgolódik Az Almanach projekt címet viselő alkotás, ami nem is kapott olyan feltétlenül rossz értékelést a nézőktől. Ha bírod az időutazós dolgokat, akkor lehet megér egy próbát.

project-almanac.jpg

Ismerős törlése – Cybernatural / Unfriended

A Skype-on játszódó horror tulajdonképpen egészen nagyot robbant a nagy víz túloldalán, hiszen az 1 millió dolláros költségekkel szemben bőven 30 millió fölött sikerült aratnia – és mindezt csak Amerikában. Jó érzékkel úgy döntöttek, hogy itthon is bemutatják, még ha lemezes változatban is.

unfriended.jpg

Január 21.

Jurassic város (DVD) – Jurassic City

Bírtad a Jurassic World-öt? Akkor lehet jobb messziről elkerülnöd a Jurassic várost. Ha viszont nem bánod, hogy zs-kategóriás förmedvényekkel bombázod az agysejtjeid, akkor ez a te filmed. Igazából a maga módján egészen szórakoztató alkotás ez, ha mást nem porfogónak tökéletes lehet.

jurassiccity.jpg

Sétáló agyhalottak (DVD) – Walking with the Dead

A The Walking Dead az utóbbi idők egyik legsikeresebb sorozata, amit már megesett, hogy próbáltak parodizálni. Önálló film viszont talán még nem érkezett a témakörben, ami magára vállalta volna, hogy fityiszt mutat a járkálóknak. Nos Scott Dow és Tim Ogletree erre vállalkoztak. Túl komolyan azért nem kell venni őket.

walkingwithdead3.jpg

Forrás: xpress.hu

Címkék: lista dvd megjelenések

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr418266344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása