Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Elhunyt Angus Scrimm

2016.01.10. 13:51 Csabi87

89 éves korában meghalt Angus Scrimm az Fantazma vagy ha úgy jobban tetszik Agyrém filmek főgonosza, a rejtélyes Magas Ember.

A szomorú hírt a színész jó barátja és az említett filmek rendezője jelentette be.

angus-scrimm.jpg

Scrimm annak idején az itthon nem igazán ismert Sweet Kill című filmben tűnt fel először még 1972-ben, igaz akkor még születési nevét használta, így a stáblistán Rory Guy néven találkozhatunk vele. Ezt követően sorozatok epizódszerepiben tűnt fel, majd 1979-ben megkapta legismertebb szerepét. 

Don Coscarelli ráosztotta a Magas Ember szerepét akkori horrorjában az Agyrémben, ami az évek során még három folytatást élt meg, Angus Srcimm pedig mindegyikben ott volt, de Coscarelli az általa rendezett A horror mesterei sorozatban direkt írt egy szerepet a színész számára, sőt a direktor legutóbbi rendezésében a John a végén padlót fog-ban is szerepet kapott.

Angus Scrimm utolsó elkészült filmje azonban az Agyrém 5. része lesz, amelynek forgatásai már korábban véget értek, itt pedig még utoljára majd láthatjuk a rémséges Magas Ember szerepében - egyelőre mondjuk nem tudni, hogy mikor mutatják be a végeredményt.

R.I.P.

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr578258336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dfery · http://cinematrik.blogspot.hu/ 2016.01.10. 14:02:04

"egyelőre mondjuk nem tudni, hogy mikor mutatják be a végeredményt"

Coscarelli nemrégi nyilatkozata alapján a mostani év folyamán mutatják be a Ravager-t, a film elkészült, az utómunkálatok is megvannak, már csak premierdátumot keresnek (sajnos valószínű, hogy Scrimm 90. születésnapja lesz a dátum, azaz augusztus 19.)

süti beállítások módosítása