Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az anyjuk picsáját a démonoknak, már megint jönnek

2016.01.10. 10:57 Csabi87

A démonok sosem mennek. Mindig csak jönnek. Ennek ellenére ha bárki megkérdezi, hogy a horror zsáneren belül mi az, ami dívik, akkor kapásból azt mondanám, hogy a zombis alkotások. Nem olyan régen pedig vámpír-őrületnek "örülhettünk".

other-side.jpg

Viszont jobban belegondolva a démonos filmek is úgy nőnek a horror réten, mint eső után a gomba. Aztán ahogy az lenni szokott szerencsére néhány igazán ízletes gombára is rá lelhet az ember, viszont néha belefut egy-egy gusztustalan pöfetegbe vagy egy kifejezetten gyilkos galóca jellegű horrorba, ami nem úgy fosat, ahogy azt az ember szeretné.

A helyzet pedig az, hogy a démonok 2016-ban is lendületben maradnak. Márciusban például jön Az ajtón túl, amely egyébként az idei várólistánkon is szerepet kapott.

Őszintén szólva kicsit félek, hogy elkiabálom és a végeredmény kicsit olyan lesz, mint a Lazarus hatás, amit cseszettül vártam és habár tetszett, azért bőven többre számítottam.

A dolog ott kezdődik, hogy Johannes Roberts rendezőnek eddig nem igazán volt épkézláb horrorja - a Storage 24-et múltkor is említettem, de az a film is erős jóindulattal nevezhető közepesnek, főleg mert sokak szerint rosszul sikerült alkotás.

Aztán Sarah Wayne Callies sem feltétlen választ jól filmeket, illetve sajnos a legjobb között sem emlegethetjük a nevét, ahogy Jeremy Sisto (a másik főszereplő) sem az A-listás úr.

Viszont mindezek ellenére az előzetes egészen jól sikerült és rémisztő, ráadásul ha minden igaz R-es besorolással érkezik a film, így talán finomkodnia sem kell annyira a készítőknek. 

Címkék: előzetesek the other side of the door

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr758255112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása