Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szavazz 2015 legjobbjaira!

2016.01.07. 18:45 Csabi87

Ismét egy évvel öregebbek lettünk és néhány horrorral is többet látott a rajongók ehhez szokott szervezete. Összességében azt gondolom, hogy a 2015-ös év nem/sem volt igazán pöpec. Persze akart jól sikerült darabok, de ezek – legalábbis a kifejezetten horror beütésűek – talán legjobb esetben is erős közepesek voltak, nem pedig 10/10-es gyöngyszemek. Mondjuk akar a fene telhetetlen lenni egy 9/10-es filmnek is annyira örülhettünk volna, mint majom a farkának.

best-h.jpg

No de ízlések és pofonok, az is lehet, hogy a nagyfogyasztóként túl kritikus vagyok.

2015 legjobbjaival kapcsolatban azonban a te véleményedre is kíváncsiak volnánk. Úgy gondoltuk, hogy idén a Legjobb horrorfilm kategóriát kibővítenénk, próba szerencse alapon, hátha érdekes lehet ez ilyen szavazás is.

Túlspilázni persze nem akartuk, így csak néhány a tovább mögötti kategóriát jelöltünk ki. A szavazást két körben szeretnénk megvalósítani, tanulva másoktól, akik okosan művelik ezt.

Első körben a lentebb található kérdőív segítségével lehetne beküldeni az egyes kategóriákban a három-három jelöltet. Ezt követően pedig az 5-6 legjobb egy választós szavazáson is megmérettetik.

A kategóriák a következőek lennének:

  • Legjobb horrorfilm
  • Legjobb horrorsorozat
  • Legjobb férfi szereplő
  • Legjobb női szereplő
  • Legnagyobb csalódás

Alant pedig jöhetnek is a szavazatok! Hajrá!

Címkék: szavazás

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr678249864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása