Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Jeffrey Dean Morgan bevándorlókra vadászik

2016.01.06. 13:38 Csabi87

Tavasszal érkezik a tengerentúlon a Gravitációt rendező Alfonso Cuarón édesfiának, Jonás Cuarónnak a második nagyfilmje - az első még 2007-ben készült, egy romantikus beütésű alkotás volt. 

A Desierto-ra pedig több okból is érdemes lehet odafigyelni.

desierto-1.jpg

A történet egyébként az amerikai-mexikói határon játszódik, ahol néhány déli a kerítésen beszökve, a jobb élet reményében menekül az amerikai álomba. A kis csapatnak azonban nincs szerencséje, ugyanis ezen a határszakaszon nem gyerekeket felgáncsoló operatőrök önbíráskodnak, hanem egy rasszista önjelölt határőr, aki fegyverével igyekszik pontot tenni a betörési kísérletek végére.

A karaktert a The Walking Dead következő évadában is gonoszkodó Jeffrey Dean Morgan alakítja, az előzetes alapján pedig egy fényes nappal játszódó, de talán mégis a bőr alá mászó thrillerrel lesz dolgunk.

Címkék: előzetesek desierto

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr58245708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása